Хороскоп за днес, 2 декември, изготвен от Светлана Тилкова - Алена ОВЕНБъдете

...
Хороскоп за днес, 2 декември, изготвен от Светлана Тилкова - Алена ОВЕНБъдете
Коментари Харесай

Хороскоп на Алена за днес

 Хороскоп за през днешния ден, 2 декември, направен от Светлана Тилкова - Алена 

ОВЕН

Бъдете деликатни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задания, които ще приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за дейна работа. Не проявявайте наивност към непознати хора. Възможни са непредвидени обрати във ваша щета. Овладейте се и не предприемайте рисковани дейности. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради любовните ви случки, които ненадейно са излезли на бял свят. Новите любовни връзки ще ви донесат единствено разочарования и полово незадоволство.

ТЕЛЕЦ 

В този ден сте много разпилени и сте подготвени да се отдадете на безучастие. Пропускането на значими срещи се отразява и на бъдещите ви проекти. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте дилемите си до края на тази за идната седмица. Изпълнени сте с готовност да наложите мнението си непременно, без да се съобразите с настояванията на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от тяхната поддръжка и от потребния и зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте връзките си с вашите близки и сътрудници. На работното място сте разсеяни и изнервени, поради припряност, последвана от неточности. Агресията може да стане причина за спорове. Отложете деловите срещи и диалози и не разчитайте на шанса си, изключително при работа с пари. Споделете с околните деня си, а вечерта бъдете дружно в дома си, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание. По-добре е да сте откровени.

РАК

Не се срещайте с непознати хора, които желаят да се промъкнат в живота ви, до тайните и до проектите си. Всяка експанзия към вашите сътрудници е във ваша щета. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на интензивността ви. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да се справите. Няма причина да не отидете на вечеря с обичаните си хора, в случай че сте я дали обещание авансово, тъй като яда им може да ви пристигна допълнително в този ден. След като се приберете, в случай че имате въодушевление не пропускайте интимните мигове.

ЛЪВ

В комфортно за вас време, огледайте парцел, който ви е харесал и преценете дали да го купите. На работното място се справяте чудесно. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи изгоди. Прочетете още един път договорите, които сте подготвили за автограф. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред чашката с сътрудници или другари.

ДЕВА

Днес сте удовлетворени от получените похвали, егото ви е надскочило разрешените граници и сте захласнати от самочувствието, че сте незаменими, само че рискувате да си спечелите врагове, които ще стартират да ви вредят. Не е изключено да се появят благоприятни условия за сполучливи инициативи, изискващи бърза финансова поддръжка. Обсъдете при нужда методите за кредитиране. Възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици, даже и в случай че поради годините им са заядливи и несговорчиви. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени.

ВЕЗНИ

Заемете се от сутринта, даже и да сте изморени от празничните дни и трапезите, с вашите ежеднeвни служебни отговорности. На всяка цена се пробвайте да измененията мнението за сътрудниците си. Намерете нови благоприятни условия за изява, тъй като към този момент нямате късмет да се развивате. Обмислете проектите си. За страдание няма да постигнете триумф в деловите диалози. Докажете, че сте подготвени на помирение с половинката си и възприятията ви не са се трансформирали. Справете се със фамилните си отговорности, които не изискват доста време, с цел да не се лишите дефинитивно от полови наслаждения.

СКОРПИОН

Изнервят ви несъгласия, подбудени от запознанства, които са ви наложени, само че и част от тях бързо са ви разочаровали. Въпреки тях ви чака спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умеенето си да променяте навреме тактиката в държанието си според от основаната обстановка. За да се справите с проблемите в фамилията е добре да си наложите успокоение. Сексът въобще не е приоритет на интимната ви половинка и довечера. Не изневерявайте, даже и да сте обзети от предпочитание за отплата.

СТРЕЛЕЦ

Обзети сте от предпочитание макар компликациите да започнете нова активност в този ден, което не е най-хубавото решение. Не избързвайте, обмислете я добре, с цел да избегнете бъдещи усложнения. Начинанията няма да ви донесат триумф. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си. Не се изненадвайте, в случай че при смяна във вас самите отношението на околните ви също се е трансформирало. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети, само че въпреки това ви почитат и ценят.

КОЗИРОГ

Денят ви дава обещание промени и спокойни диалози. Ще постигнете задачите си в персонален проект, само че дилемите ви ще изостанат, в случай че имате желание да обновите годежа си или дата за подписване на брак. Пазете се от разискване и приемане на оферти, свързани с нова активност, в случай че в никакъв случай не сте се занимавали с това. Не пътувайте! В персоналният живот постигате успокоение. Ако сте срещнали подобаващата половинка обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си.

ВОДОЛЕЙ

Всички ваши срещи са свързани с неприятности, поради липса на схващане от страна на сътрудниците ви в този ден и поради опитите да ви потвърдят, че вашите хрумвания са без значение. Проявете самообладание и бъдете сдържани. Запазите ли положителното си въодушевление, триумфът е с вас. сами ще ви търсят с гледище да заработите, само че им би трябвало време да надмогнат егото си. На работното място стабилизирайте постигнатото. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни диалози, вечеря и полови удоволствия.

РИБИ

Колегите ви демонстрират злоба поради професионалните ви триумфи и преднамерено се пробват да ви скапват настроението от сутринта, а вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете проектите си за започване осъществяването на новите ви планове и настоятелен хрумвания, които са се оказали забавни и за вашите сътрудници. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави наслаждение, по тази причина по-добре се откажете от интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР